O nouă zi…o nouă provocare

De aproape 6 ani de zile am cea mai frumoasă ocupaţie. Adică acea de infirmieră, bucătar profesionist (da, Alex are câteva idei năstruşnice când vine vorba de mâncare 🙂 ), menajeră, pernă şi multe altele pe care nu le pot scrie aici pentru că toate MAMELE le fac. Sunt MAMĂ şi ( „asta îmi ocupă tot timpul”- glumesc 🙂 ) mă mândresc cu asta.

Nu mai am corpul perfect pe care l-am avut, dar am un copil care înfloreşte lângă mine; nu mai am portofelul plin cu bani, dar am un copil fericit. De curăţenie……să nu vorbim! 🙂 Nu sunt o mamă care să ţină cont de „gura lumii”; tot ce contează este liniştea şi fericirea pe care le am în căminul meu.

Referitor la linişte….totul este perfect până în momentul în care trebuie să plecăm la grădi. De ce? Pentru că ( nu mai este un secret ) deja are preferinţă la haine. „Mami, vreau blugi negri!, Mami, vreau cămaşă!, Mamiiiiiiii, nu-mi plac blugii aceştia! Vreau alţii!”. Nu este un copil capricios, doar cu muuuultă personalitate. :)) Dimineţile erau adevărate coşmaruri şi grele încercări pentru starea mea de bine :)) . Asta s-a schimbat când am descoperit un webshop care asigură un termen de retur de 100 de zile. Da! Aţi citit bine! Nu am tastat greşit! 😉

Toate mamele vor fi de acord cu mine la acestă propoziţie : ” Copiii cresc foarte repede!” Lui Alex nu îi mai vin hainele cumpărate luna trecută. Dar….norocul mi-a surâs, sau cum ar spune o prietenă de a mea „s-au aliniat planetele în favoarea mea” în momentul în care am făcut această descoperire.

Cred că toţi părinţii îşi doresc haine de calitate, dar în acelaşi timp şi ieftine. Am descoperit haine ieftine copii şi am fost foarte încântată de preţuri. Alex a fost alături de mine în momentul în care am deschis site-ul. Nu vă pot spune ce încântat a fost! Şi-a găsit blugi pe gustul lui, bluze, veste şi multe alte articole necesare unui copil.

Îmi place foarte mult modul în care este conceput site-ul. Este foarte uşor de comandat de pe el şi rapid. Categoriile sunt foarte clar împărţite şi nu mă „rătăcesc” câutând un anumit articol.

Înainte de a comanda, am căutat Kidlet păreri pentru a vedea ce spun şi alte mămici. Nu cred că este nevoie să vă spun că 97 de mămici apreciază aceste produse şi garantează pentru ele.

Locuiesc lângă un orăşel şi nu prea găsesc ceea ce caut pentru copilul meu. Hainele ba îi sunt prea mari, ba îi sunt prea mici, ba nu ne place calitatea. De aceea, apelez foarte des la comenzile online. Sunt mai practice. Am avut noroc şi de fiecare dată, am primit exact ceea ce am comandat. Dar, sunt foarte încântată de noua descoperire ( mai ales că are şi mami ce să-şi cumpere 🙂 )

Fiecare părinte îşi doreşte ce e mai bun pentru copilul său. Eu sunt acea mămică pentru care contează şi alte lucruri, nu doar hainele şi jucăriile. La această vârstă, Alex este foarte energic şi îşi mai agaţă hainele. Nu vreau să fie supărat că şi-a stricat o haină scumpă, dar nici nu-l încurajez să le rupă. Mă bucur că am descoperit acest site. Se oferă calitate la un preţ avantajos.

Reclame

4 gânduri despre &8222;O nouă zi…o nouă provocare&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s